TAPAHTUMAKALENTERI

Talvirieha 17.2.2018

Kuukanniemen kiekkokaukalolla (Raikulitie 35) klo 10-12. Tapahtumassa koko perheelle mukavaa tekemistä ja ohjelmaa!

Lemin seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön kanssa yhteistyössä tapahtumaa järjestämässä MLL:n Lemin paikallisyhdistys, Rutolan VPK, SPR Lemin osasto ja Kuukanniemen vanhempainyhdistys.

Kahvituksen järjestäjinä Kuukanniemen koulun 4.-ja 5.luokkalaiset!

Suvanto 11.3.2018

MLL Lemin paikallisyhdistys tarjoaa jäsenilleen maksuttoman uintihetken Savitaipaleen Suvannossa. Mukaan olet tervetullut koko perheen voimin. Otathan huomioon, että lapset tarvitsevat mukaansa huoltajan. Lapset uivat vanhempien vastuulla!

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Tytti Pohjamo 040 778 5918

Kirppis ja Liikuntamaa 28.4.2018 klo 14-16 Lemin koulukeskuksella

Kevätkokous 3.5.2018

Kuukanniemen koululla klo 17.30

Sääntömääräiseen kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki MLL toiminnasta kiinnostuneet henkilöt vauvasta vaariin!

Olet tervetullut kuuntelemaan paikanpäälle minkälaista toimintaa paikallisyhdistyksemme järjestää ja tutustumaan hallitustoimintaan.

Tule rohkeasti mukaan!

Tiina Repo 040 963 4441

Tutustu toimintaamme myös netissä:

www.lemi.mll.fi

tai Facebookissa hakusanalla: